blank dashboard but connected

Answered

Comments

9 comments

  • Avatar
    Madamombec

    Guess what Jason, I clicked the "zoom to fit" and the information is there, just thrown off the dashboard extent. I had to select and drag and then zoom back. All sorted now. I appreciate your help.  

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Jason

    This is just my guess:

    Try clicking on the Dashboard Active button and see if the controls appear in edit view.

    There is a chance that your controls have attributes set that cause the control to hide if a variable in your model has a certain value. If this doesn't help, please let us know and we can further investigate by obtaining a copy of your model.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Madamombec

    Thanks Jason, I have tried the above, it was to no luck. Let me know where I can share the zipped model link? I could have put it here, but for confidentiality?

    Thanks 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Jason

    Please upload using this temporary link: https://goldsim.sharefile.com/r-rc90b0e166ac45f78

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Madamombec

    Done, Thank you

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Jason

    I opened your model and looked at the dashboard in question and I only see 1 text object in there. There are no other controls in there except for that text object. The text object does look a little odd though because the extent of it runs down off the page so I recommend that you delete it and re-create it. This would be easy because it is simple text. What other controls were you expecting to exist on this dashboard? Can you send me a screen capture that shows the outlines of other controls? Also, you can type Ctrl-A to select all. This is what I did but only found the simple text object was selected in this case.

    Keep in mind that I tried this in both GoldSim 11.1 and the latest version and found the same thing. It doesn't look like any dashboard controls even exist at all.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Madamombec

    thanks for taking time to check. I will do so, just that its a server licence and can-access model and send the screenshot at work offices only, I am expecting to see the same at the BIOX TSF Inputs. It was exactly the same. 

    There were several input controls on the page. Strangely if I may have deleted them by the weirdest mistake, all at once ? the inputs controlled by them dashboard still linked to the dashboard.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Madamombec

    it looked like this one 

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Jason

    Ahh okay I should have guessed it might have something to do with the old "zoom" functionality we used to have in older versions of GoldSim. This is a bug that has since been fixed. I'm glad you got it sorted out though!

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.